| Wat kost een vaarbewijs? | Vaarbewijs halen, doe je zo (tip) | Examentraining | Inlog

Vaarbewijs halen

Online

Thuis achter de pc je vaarbewijs halenDoor middel van een onlinecursus je vaarbewijs halen. Ondertussen al een klassieker bij Vaarschool Albatros. Begrijpelijke teksten worden afgewisseld met duidelijke animaties en korte video’s. Via deze methode maken u we op een eenvoudige manier duidelijk hoe u uw vaarbewijs kunt behalen.
Je vaarbewijs bemachtigen via een onlinecursus is al jaren een groot succes bij Albatros. Mocht deze manier van studeren u namelijk niet bevallen, kunt u binnen 8 dagen deze onlinecursus deactiveren en wijzigen in een spoedcursus. U betaalt alleen het verschil bij.
Voor een gratis proefles. Meer

Thuis

Digitaaal uw vaarbewijs halenVia onze thuiscursus uw vaarbewijs halen is nieuw in ons programma. Wij zijn gestopt met de avondcursus. Met dien verstande, u hoeft niet meer naar de locatie toe. De leraar komt namelijk digitaal bij uw thuis. Ondanks dat we pas begonnen zijn met de digitale cursus is deze manier van vaarbewijs halen nu al een groot succes. U kunt gelijk starten en het tempo bepaald u helemaal zelf.
De lessen volgt u alleen of samen met uw partner gewoon thuis achter de pc of tv. Meer

Tip! Bent u zich door middel van zelfstudie aan het voorbereiden op het vaarbewijs examen? Wij hebben voor u dé Tips en Trucs

Klassikaal

Je vaarbewijs halen door middel van een dagcursusAl jaren een topper bij Vaarschool Albatros, de dagcursus. Eén dag terug de schoolbanken in en de leraar verteld u klassikaal wat u moet weten. Vervolgens krijgt u van hem of haar materialen mee naar huis om op uw gemakt alles nog even na te lezen.
Op deze manier kunt u  binnen 1 week in het bezit zijn van een vaarbewijs.
Na de dagcursus, nog een dag of vijf de lesstof even nakijken met onze mini-onlinecursus. –deze is speciaal voor de cursisten van de dagcursus geschreven– En u gaat fluitend naar het examen.

Tip! Gaat u voor 100% op safe. Start met onze onlinecursus de eerste 8 dagen kunt u deze gewoon gebruiken. Vervolgens laat u deze cursus deactiveren en meld u zich aan voor de dagcursus. Bevalt de onlinecursus, dan kunt u al voor slechts 60 euro uw vaarbewijs halen.

Vaarschool Albatros is de meest actieve en innovatieve Vaarschool van Nederland en België. Elke vrijdag en zaterdag, soms ook op de maandag, kunt u bij ons terecht. In alle provincies geven wij cursus, met uitzondering van Groningen en Drenthe.

Gemiddelde klantwaardering van Vaarschool Albatros is: vaarbewijs halen revieuws van de ruim 2000 stemmen. Voor meer informatie, cursusrooster, en voor eventuele aanmeldingen. Ga naar:

Een overzicht van de verschillende cursusmogelijkheden en datums vindt u hier:Vaarbewijs cursus
Vaarschool Albatros.nl

 

 

Vaarbewijs zelf halen zonder cursus.

U wilt uw vaarbewijs halen zonder cursus? Denk erom! Er zitten nogal wat addertjes onder het gras. Wij geven u graag een aantal Tips & Trucs. Besluit u toch om een vaarbewijs cursus te volgen, dan kunnen wij u één Vaarschool van harte aanbevelen....


Meer over kleine vaarbewijzen:
Wat kost het eigenlijk om een vaarbewijs halen
Klein pleziervaartbewijs Vaarbewijs 1 Vaarbewijs II
Vaarbewijs halen, doe je zo Vaarbewijs 2 Vaarbewijs 1 & 2
Hoe en waar kan ik mijn Vaarbewijs halen Geen vaarbewijs nodig Vaarbewijs België

 

naar boven