vaarbewijzen.nl

Wie zijn wij

Onze hobby is watersport en alles wat daarmee samenhangt. Vanaf 1990 hebben wij van onze hobby ons beroep gemaakt. Tot 1986 heb ik, Coen als machinist gevaren op de wilde vaart. Vervolgens ben ik als operator in de offshore industrie terecht gekomen en uiteindelijk, na een aantal jaren interne en externe opleidingen te hebben gevolgd, ben ik docent geworden in nautische opleidingen bij Vaarschool Albatros.

Deze informatieve site is van Vaarschool Albatros. Hier geven wij u alle informatie over vaarbewijzen, etiquette aan boord, boordpapieren in het buitenland et cetera.
Neemt u rustig de tijd met het doornemen van deze site. Sla deze site op in uw favorieten. Hebt u tips, op- en/of aanmerkingen, schroomt u niet en neem contact op met ons.


Met vriendelijke groet,
C.J.Cromjongh, Coen (hoofddocent bij Vaarschool Albatros)

Team Vaarschool Albatros

Teacher

Sandra Verstappen Secretaresse

Sandra is al enige jaren actief in ons team, Sandra is onze duizendpoot. Mailen, vragen beantwoorden, telefoneren, cursussen inplannen noem maar op.

Teacher

Hélène de Kriek Administratief medewerker

Helene is onze administratief medewerker, maar als dochter van de oprichter van Vaarschool Albatros, heeft zij de touwtjes strak in handen.

Teacher

Henri Oppermans Examinator

Vaarschool Albatros heeft twee examinatoren voor het marifooncertificaat. Zodra Henri het examen afneemt overheerst de Brabantse gemoedelijkheid.

Teacher

Francien Damen Surveillant

Francien is niet alleen een van onze surveillanten tijdens het examen. Maar is ook verantwoordelijk voor het uitgeven van de marifoon certificaten.

Teacher

Hans Götz Examinator

Hans is niet alleen examinator bij Vaarschool Albatros maar door zijn jarenlange schipper ervaring is hij ook verantwoordelijk voor de praktijklessen.

Teacher

Wil Gotz Surveillant

Wil is streng, maar rechtvaardig. Deze surveillant heeft ook ogen in haar achterhoofd er ontgaat haar niets. Tevens is zij verantwoordelijk voor de webshop.

Teacher

Toon de Kriek Nestor

Toon heeft alle wereldzeeën bevaren en in 1979 een eigen vaarschooltje begonnen. Sinds 2001 heeft Vaarschool Albatros overgedragen aan zijn dochter.

Teacher

Coen Cromjongh Hoofddocent

Coen is niet alleen verantwoordelijk voor de opleidingen. Klein Vaarbewijs I en II en marifonie, maar ook voor de verschillende websites van Vaarschool Albatros.

Adres

  • Westerdijk 5C, 1621 LC Hoorn

  • Vragen over het Kleine vaarbewijs

  • Heeft u vragen over vrijstellingen, mondelingen examens. Maar ook over afgifte, vervangen, verloren of verlopen vaarbewijzen. Neem even contact op met de Vamex

  • info@vamex.nl

  • Problemen met inloggen!

  • Ondervindt u problemen met inloggen, codes, wachtwoorden et cetera, neem even contact op met onze webmaster. Indien u uw telefoonnummer vermeldt in uw email, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • webmaster@vaarschoolalbatros.nl

Aanmelden voor een cursus

Wilt u zich aanmelden voor een vaarbewijs-, marifonie cursus of examen marifonie.

Cursusaanbod

Heeft u een algemene vraag

Back to top