Vaarbewijscursus in 1 dag

Ik wil na één dag cursus mijn vaarbewijs halen!

De dagcursus

Een optie om het vaarbewijs te halen is het volgen van een dagcursus. Deze cursussen zijn toegankelijk en begrijpelijk en op al je vragen krijg je meteen een antwoord. Ook na de cursus kun je nog gebruikmaken van de de telefonische helpdesk of je vragen stellen via e-mail. Nadeel van deze cursussen is uiteraard het tempo.

We kunnen u onmogelijk een positief resultaat garanderen bij een examen. Toch zouden we dat bijna doen. Na een intensieve en leuke dagcursus is uw vaarbewijs dichter bij dan ooit. Vooraf studeren is niet nodig. Enkele dagen de stof doornemen na afloop van de cursusdag is een must. Vervolgens kunt u vol vertrouwen uw examen maken en de examenlocatie vrij zeker fluitend verlaten. De dagcursussen worden onder andere gegeven in: Hoorn, Utrecht, Zoetermeer, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Venlo, Nijmegen, Apeldoorn, Zwolle en Leeuwarden.

Een aantal cursussen vind je hieronder:

Elke
week

Dag (spoed)cursus vaarbewijs 1 of 2 WEKELIJKS

Weekelijks kunt u bij ons terecht voor de cursus vaarbewijs 1 en/of 2, ook bij u in de buurt. Dit is slechts een greep uit onze cursussen.

 • Studietijd +/- 20 uur
 • Video files
 • Examentrainingen

10
dec
2016

Vaarbewijs cursus deel 1 UTRECHT

Deze cursus wordt gegeven in Nieuwegein. Start om 09.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Perfect te bereiken zowel met de auto, boot als het openbaar vervoer.

 • Studietijd +/- 20 uur
 • Video files
 • Examentrainingen

14
jan
2017

Vaarbewijs cursus deel 1 FRIESLAND

Deze cursus wordt gegeven in Leeuwarden. Perfecte locatie met een lekkere lunch. Deze cursus start om 09.00 uur en duurt tot +/- 15.00 uur..

 • Studietijd +/- 20 uur
 • Video files
 • Examentrainingen

21
jan
2017

Vaarbewijs cursus deel 2 UTRECHT

Deze cursus wordt gegeven in Nieuwegein. Ook deze cursus start om 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Met deze aanvulling op vaarbewijs 1 mag u overal varen.

 • Studietijd +/- 20 uur
 • Video files
 • Examentrainingen

Ons team

Vaarschool Albatros Team

De drijvende krachten achter Vaarschool Albatros. Sandra en Helene komt u tegen op kantoor. Niel loopt op dit moment stage als docent. Nadat hij zijn 4 jaar vaartijd en studie heeft volbracht voor het groot vaarbewijs. Komt hij waarschijnlijk in 2017 de lessen voor vaarbewijs deel 1 geven.

Perfecte cursusruimtes

Pic

We geven onze cursussen altijd op toplocaties met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Maar ook de inwendige mens moet tijdens de intensieve dagcursus goed verzorgd worden. Onze dag(spoed)cursussen zijn inclusief studie materialen en uiteraard inclusief koffie thee en een goed verzorgde lunch.

Ontmoet medestudenten

Ontmoet medestudenten

Het grote voordeel van de dagcursussen is dat u nooit alleen de cursus volgt. U kunt het wel eens treffen dat u in een hele leuke groep terecht komt. Allemaal medestudenten met dezelfde passie. We willen namelijk het vaarbewijs halen. Wilt u liever alleen de cursus volgen, ga voor onze digitale cursus.


Back to top