Vaarbewijs Halen

Bij Vaarschool Albatros kunt u op verschillende manieren uw vaarbewijs behalen.

Online

Door middel van een onlinecursus je vaarbewijs halen. Ondertussen al een klassieker bij Vaarschool Albatros. Begrijpelijke teksten worden afgewisseld met duidelijke animaties. Via deze methode maken u we op een eenvoudige manier duidelijk hoe u uw vaarbewijs kunt behalen. Je vaarbewijs bemachtigen via een onlinecursus is al jaren een groot succes bij Albatros. Al mogelijk vanaf €50,- Mocht deze manier van studeren u namelijk niet bevallen, kunt u binnen 8 dagen deze onlinecursus deactiveren en wijzigen in een spoedcursus. U betaalt alleen het verschil bij.

Online cursus vaarbewijs

Twijfelt u? Ga voor de onlinecursus - direct starten

U gaat voor de onlinecursus vaarbewijs deel 1 inclusief de module met examentrainingen. Mocht de onlinecursus u op één of andere manier niet bevallen! Geen enkel probleem, binnen 8 dagen kunt u deze kosteloos omzetten naar een dag- of videocursus. Wij deactiveren uw onlinecursus en u betaalt alleen het verschil bij. Rekenvoorbeeld; U heeft reeds 60 euro betaalt voor de onlinecursus, de dagcursus vaarbewijs 1 kost 150 euro. U betaalt alleen het verschil á 90 euro.
De onlinecursus vaarbewijs deel 2 inclusief plotter en examentrainingen kost 85 euro. Blijkt dat u toch liever de dagcursus wilt volgen. Laat dat ons binnen 8 dagen weten, wij deactiveren de onlinecursus en plaatsen u voor de dagcursus. De plotter die u bij de onlinecursus kunt bestellen is uw eigendom, de kosten daarvan bedragen 20 euro inclusief de verzendkosten. Bij de dagcursus krijgt u de plotter in bruikleen. De dagcursus deel 2 kost 150 euro. U betaalt alleen het verschil á 85 euro.
Gaat u voor de complete onlinecursus inclusief de module met examentrainingen maar zonder plotter, bedragen de totale kosten 110 euro. De dagcursus voor het complete vaarbewijs bestaat uit twee dagen en kost zonder plotter 300 euro. U betaalt het verschil van 190 euro bij.
Ga op zeker, ga voor de onlinecursus, bevalt deze manier van studeren. Dan scheelt dat behoorlijk in de cursuskosten. Voldoet de onlinecursus niet helemaal aan uw wensen, zetten we deze gewoon (binnen 8 dagen) om in een dag- of digitale cursus.
Proefles en meer info Ja, ik meld me aan voor de onlinecursus

Thuis

Via onze thuiscursus uw vaarbewijs halen is nieuw in ons programma. Wij zijn gestopt met de avondcursus. Met dien verstande, u hoeft niet meer naar de locatie toe. De leraar komt namelijk digitaal bij uw thuis. Ondanks dat we pas begonnen zijn met de digitale cursus is deze manier van vaarbewijs halen nu al een groot succes. U kunt direct starten en het tempo bepaalt u helemaal zelf. De lessen volgt u alleen of samen met uw partner gewoon thuis achter de pc of tv. Eventuele vragen stelt u live aan de leraar tijdens een van de vele webinars.

Digitale thuiscursus

Digitale thuiscursus

Voordelen

  • De lessen Volgt u waar en wanneer u zelf wilt
  • Examenvragen Na elke les.
  • Inclusief Examentrainingen.
  • Tempo en tijd Bepaalt u helemaal zelf.
  • Kosten Complete cursus voor slechts €77,50.
  • Cursusmap Zelf uitprinten of wij sturen die op.

Nadelen

  • Eenmalig openen U kunt de lessen niet terug kijken
Proefles en meer info Ja, ik meld me aan voor de Digitale cursus

Klassikaal - elke vrijdag of zaterdag

Al jaren een topper bij Vaarschool Albatros, de dagcursus. Eén dag terug de schoolbanken in en de leraar verteld u klassikaal wat u moet weten. Vervolgens krijgt u van hem of haar materialen mee naar huis om op uw gemakt alles nog even na te lezen. Op deze manier kunt u binnen 1 week in het bezit zijn van een vaarbewijs. Na de dagcursus, nog een dag of vijf de lesstof even nakijken met onze mini-onlinecursus. deze is speciaal voor de cursisten van de dagcursus geschreven . En u gaat fluitend naar het examen. De kosten voor deze dagcursus inclusief studiematerialen en lunch bedragen slechts €150,-

Dagcursus vaarbewijs

meer info over de dagcursus Ja, ik meld mij aan voor de dag(spoed)cursus

Vaarbewijs zelfhalen zonder cursus

U wilt uw vaarbewijs halen zonder cursus? Denk erom! Er zitten nogal wat addertjes onder het gras. Wij geven u graag een aantal Tips & Trucs. Besluit u toch om een vaarbewijs cursus te volgen, dan kunnen wij u één Vaarschool van harte aanbevelen.

Reacties Vaarschool Albatros 9,9 van 10 op basis van 317 beoordelingen.
Back to top