Marifoon examen | Elke vrijdag en zaterdag examen

Het marifoon examen doe je niet bij de ANWB maar bij één van de zeevaart scholen of bij Vaarschool Albatros daar kun je  namelijk meerdere keren per  week het examen afleggen. Het examen basiscertificaat marifonie kost 61 euro. Wij van Vaarschool Albatros hebben voor jou een speciale aanbieding.

landelijke examinator

Marifoon examenSinds 2008  zijn wij door het rijk aangesteld als landelijk examinator, dus nemen we zelf het examen af.  Het basiscertificaat heb je nodig voor de bediening van de marifoon. Een marifoon is verplicht voor de beroepsmatige binnenvaart en aan te bevelen voor de pleziervaart. Ben je in het bezit van dit certificaat mag je zowel een handheld- als een vaste marifoon aan boord plaatsen en bedienen.

Het duurt eventjes

Maximaal 30 dagen nadat je geslaagd bent voor het marifoon examen. Krijg je het certificaat dat je geslaagd bent. Deze vul je in, pasfoto erbij en stuur je weer terug naar Agentschap Telecom. Vervolgens krijg je uw felbegeerde bedieningscertificaat. Dit certificaat blijft voor de rest van je leven geldig.

Gaa je op vakantie en je moet snel het certificaat hebben? Dan kunnen wij voor jou een Engelstalige verklaring aanmaken, waarmee je kunt aantonen dat jegeslaagd bent voor het VHF  certificaat. Deze verklaring heeft in Nederland geen waarde, je kunt hiermee ook geen ATIS code mee aanvragen. In landen rondom de Middellandse zee wordt dit certificaat meestal geaccepteerd. Volgt je bij Vaarschool Albatros een cursus maken wij op verzoek het vakantie certificaat gratis voor je aan.

Marifoon examen

We hebben voor jouw 3 opties

  1.  Alleen examen, zonder cursus.        Kosten  € 61         (Tarief 2018 Agentschap Telecom)
  2.  Examen + onlinecursus.                   Kosten  € 100       (U bespaart 11 euro)
  3.  Examen + videocursus marifonie   Kosten  € 124,50  (U bespaart 14 euro)
  4.  Examen + online- en videocursus  Kosten  € 134,50   (Mega deal)

Examens die wij binnenkort afnemen

  • zaterdag 17 februari 2018 Dordrecht 11.00 uur
  • zaterdag 24 februari 2018 Cuijk 11.00 uur
  • zondag 25 februari 2018 Nieuwegein 11.00 uur
  • dinsdag 27 februari 2018 Hoorn 11.00 uur
  • zaterdag 17 maart 2018 Hoorn 11.00 uur

Ik meld me aan voor het examen, zonder cursus

Ik ga voor de optie van 100 euro; onlinecursus inclusief het examen bij Albatros

Laat me eerst even de proefles van de videocursus marifonie zien!