Home » Reviews vaarbewijs vaarschool | slagingspercentage

Reviews vaarbewijs vaarschool | slagingspercentage

Echte reviewsReviews vaarbewijs vaarschool. Op dit moment zakt er ruim 50% voor zijn vaarbewijs zie: PDF slagingspercentage Vamex.

Maar wij zijn de vaarschool met de hoogste slagingspercentages. Onzin, laat u niets wijsmaken over slagingspercentages. In een grijs verleden was dat geen enkel probleem. Slagingspercentages van ruim 90% waren geen uitzondering. Een aantal vragen uit uw hoofd leren en klaar is Kees. Op dit moment dient u véél meer kennis van de materie hebben, u moet leren de stof te begrijpen. Even een cursus volgen vervolgens  de stof een weekje laten bezinken, ’s morgens voor het examen alles nog even nakijken, en u gaat op voor het examen. Fout, de kans dat u slaagt is minimaal.

Hoe slaag ik dan wel?

Volg een cursus bij een vaarschool die dagelijks met de materie bezig is. Vervolgens consequent elke dag minimaal 1 á 2 uur de stof even nakijken. Bij eventuele vragen en of onduidelijkheden, bel uw leraar. Maximaal een week na de cursusdag gaat u op voor het examen. Grote kans dat u slaagt, zeker weten.

Reviews vaarbewijs Vaarschool Albatros

De reviews bij ons zijn echt, geen manipulatie. De cursisten schrijven de reviews namelijk zelf via Facebook, Google + of de Feedbackcompany. De gemiddelde waardering is meer dan positief. En zakt er dan niemand bij jullie? Jazeker, nog steeds zakt er ongeveer 20% van de kandidaten. En dan hebben we de cursisten die voor de eerste keer het examen doen. Indien je het examen doet, schrik je je wezenloos. Het examen is tegenwoordig flink moeilijk geworden. Na het examen sta je met beide benen weer op de grond. Na het herexamen gaat het bij bijna iedereen goed.

Zie: Reacties Vaarschool Albatros

Nieuwsgierig geworden naar ons cursusaanbod? Ga naar vaarbewijs halen