Cursusboek marifonie – Gratis bij dagcursus incl. examen

Cursusboek Marifonie van Vaarschool Albatros. Hét boek om je basiscertificaat marifonie te halen. Maar ook na je examen is het een handig naslagwerk voor aan boord.

Cursusboek marifonie

Inclusief examenboek

Bestel je het losse “ongeveer 75 pagina’s dikke” leerboek, deze bestaat uit drie delen. Eerst de kennis die je nodig hebt voor het basiscertificaat. Vervolgens krijg je drie recente examens. In het laatste deel vindt je het examenboek met alle examenvragen, die tot dit moment gesteld zijn tijdens de examens. Mocht er tijdens een examen een “nieuwe vraag” gesteld worden, wordt deze direct in het cursusboek geplaatst.

Cursusboek marifonie alleen verkrijgbaar via Albatros

Ga je voor een dagcursus inclusief examen ontvang je tijdens de cursus het marifooncursusboek helemaal gratis. Het examenboek krijg je dan niet op papier maar digitaal. Op deze manier kan je je namelijk perfect voorbereiden op het examen.
Besluit je om het complete cursusboek marifonie te bestellen inclusief examenboek kost deze € 24,95 euro de verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Belangrijk certificaat

De marifoon is eigenlijk het belangrijkste veiligheidsmiddel voor aan boord. Dat is ook de reden dat we de kosten zo laag mogelijk proberen te houden. Minimaal drie keer per week kan je bij ons het examen afleggen op verschillende locaties in het land. Ook bij jou in de buurt.
Voor examen datums zie: Marifonie examen direct reserveren.

Ik ga voor het losse Albatros marifoonboek (zonder cursus)