Home » Vaarbewijscursus op de manier die het beste bij u past.

Vaarbewijscursus op de manier die het beste bij u past.

U wilt een vaarbewijscursus  volgen mét garantie. En ’t moet ook nog eens op de manier die het beste bij u past. Dan kunnen we u maar naar één adres doorverwijzen: Vaarschool Albatros.

Er zijn twee soorten vaarbewijzen voor de pleziervaart.

  • Vaarbewijs 1  Met dit vaarbewijs mag je varen, echter niet overal.
  • Vaarbewijs 2 Dit vaarbewijs is de aanvulling op deel 1. Heb je beide delen dan mag je overal in Nederland varen.

Na de cursus ga je op voor het examen. Het vaarbewijs examen doe je bij het CBR.

Vaarbewijscursus in één dag

Vaarbewijs cursus

De voorbereiding op het vaarbewijsexamen kost de gemiddelde cursist een aanzienlijk aantal dagen zelfstudie. Dat kan anders. Dankzij de eendaagse vaarbewijscursus van Vaarschool Albatros bent u al na vier uur intensieve studie bijna klaar voor het examen.

Een eendaagse cursus voor het vaarbewijs begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Wij adviseren u eerst alle instructiefilms door te nemen. De aangeboden stof is pittig, maar wordt op een zeer aantrekkelijke manier aangeboden. Zelfs mensen zonder enige ervaring hebben na deze dag voldoende theoretische bagage om het water op te kunnen.

Wel zo handig dat u de aangereikte stof in uw hersenpan opslaat. Het is daarom verstandig thuis nog een paar keer te oefenen met de video-onlinecursus en de examenvragen. Ook mag u altijd contact opnemen met één van de gekwalificeerde docenten.
Wij adviseren u uw examen vijf a zes dagen na de cursusdag te plannen.

Kosten

De kosten voor de volledige cursus, inclusief alle studiematerialen, bedragen 197,00 euro. Via de site van Vaarschool Albatros maakt u gemakkelijk een keuze uit één van de aangeboden cursusdata. De gekozen datum wordt u gegarandeerd.
Wij adviseren u tegelijkertijd het vaarbewijsexamen te reserveren bij het CBR, de instantie die deze examens afneemt. De examens worden op iedere werkdag afgenomen. De kosten hiervoor bedragen 44,45 euro. Dit bedrag moet u voorafgaand aan het examen voldoen.

Voor cursusrooster en/of aanmelden ga naar Vaarschool Albatros Zie ook: vaarbewijs halen Vaarbewijs 1Vaarbewijs 2Vaarbewijs 1 en 2 vaarbewijs examen