Home » Vaarbewijs halen? Soorten, mogelijkheden en wanneer nodig » Thuiscursus vaarbewijs | Ga voor onze videocursus

Thuiscursus vaarbewijs | Ga voor onze videocursus

Thuiscursus vaarbewijs. Je wilt je vaarbewijs halen en je hebt geen voorkeur voor een dagcursus dan hebben wij toch een perfecte oplossing. Wij hebben namelijk een videocursus ontwikkeld waarin alle onderwerpen uit de gewone cursus aan bod komen. De cursus gaat altijd door, ook bij weinig aanmeldingen. Je volgt de cursus namelijk gewoon thuis achter de computer.

Juist voor u hebben we speciaal een videocursus vaarbewijs laten maken waarin de leraar u letterlijk en figuurlijk klaarstoomt voor het examen.

Met de bijbehorende onlinecursus kan je, indien gewenst, alle stof op je gemak nogmaals nalezen.

Maak eerst even een gratis proefles deze wordt u aangeboden door Vaarschool Albatros.

Hieronder vindt u de proefles vaarbewijs 1.

Met de thuiscursus vaarbewijs je certificaat halen

 Voordelen digitale cursus Nadelen digitale cursus
Geen vaste tijden tempo bepaal je zelf. Geen medecursisten
 Lage cursuskosten slechts € 92,50.Alles gaat digitaal.
 Compleet. Je hoeft geen extra studieboeken aan te schaffen. 
 Inclusief onlinecursus, je kunt de stof op je gemak nalezen. 
 Actueel. De nieuwste eisen zijn erin verwerkt. 
 De cursus blijft geldig totdat je geslaagd bent. 

Ja, ik weet genoeg ik meld me gelijk aan voor de videocursus inclusief de examentrainingen

Direct starten met de cursus

Betaal met iDeal of je creditcard en je kunt de digitale cursus direct starten. Zodra de betaling bij ons binnen is, worden automatisch de wachtwoorden aangemaakt en naar het door jou opgegeven email adres verzonden. Je account blijft 6 weken actief.

Kan ik de videolessen van de thuiscursus vaarbewijs nogmaals bekijken?

Jazeker, tijdens de duur van de cursus kan je onbeperkt de video’s bekijken en de meest recente examentrainingen oefenen.

Heb ik aan de 6 videolessen genoeg om mijn vaarbewijs te halen?

Nee, zeker niet. Je moet denken aan extra studietijd van ongeveer 2 uur per gevolgde les. Net als bij de dagcursus bedraagt de totale studietijd ongeveer 20 uur. Uiteraard afhankelijk hoe snel je de stof opneemt. Bij de digitale cursus ontvang je ook onze module met examentrainingen daar kan je ook gewoon 6 weken onbeperkt gebruik van maken. Tevens krijg je het privénummer van jouw persoonlijke leraar. Zodat je deze, bij eventuele vragen over de gevolgde les op dinsdag-, woensdag- en/of donderdagochtend kunt bellen.

Waar en wanneer doe ik het examen

Het vaarbewijsexamen doe je altijd bij het CBR, het marifoonexamen bij Albatros. De dag en het tijdstip bepaal je helemaal zelf. Het mooie van de digitale cursus is dat je ook je tempo helemaal zelf bepaalt. Je kunt namelijk heel snel je vaarbewijs / marifooncertificaat halen maar ook in een rustig tempo. Kies je ervoor om elke week 1 les te volgen ben je naar 6 weken klaar voor het examen. Wil je héél snel je vaarbewijs halen, reserveer eerst een examenplaats en pas daar je studietempo op aan.

Thuiscursus vaarbewijs deel 2

Het belangrijkste onderdeel tijdens het examen vaarbewijs deel 2 is uiteraard het navigeren. Maar vlak de reglementen ook niet uit. 25% van de punten kunt u met dit onderwerp behalen. Tijdens onze videocursus vaarbewijs deel 2 leren wij u stapje voor stapje de geheimen van het navigeren. Uiteraard kunt u ook losse video’s aanschaffen.

Ja, ik weet genoeg ik meld me gelijk aan voor de videocursus inclusief de examentrainingen