Home » Vaarbewijs halen? Soorten, mogelijkheden en wanneer nodig » Vaarbewijs halen met een online cursus

Vaarbewijs halen met een online cursus

Vaarbewijs online halen? Gebruik onze digitale cursus voor de beste voorbereiding. Volledig up-to-date. De cursus online voor het vaarbewijs bestaat uit 6 videolessen, waarmee u uzelf in circa 20 uur kunt klaarstomen voor het vaarbewijsexamen.

De online-video cursus bevat de examen vragen 2023 voor het vaarbewijs, zodat u zich daar uitstekend op kunt voorbereiden. We gebruiken de stof en onze uitleg uit de klassikale lessen over het vaarbewijs. We stemmen de cursus daarmee af op vragen van andere kandidaten, net als nieuwe vragen die naar voren komen tijdens het examen.

Vaarbewijs online met complete cursus op video’s

Benieuwd hoe de online cursus om het vaarbewijs te halen eruit ziet? Ontdek het zelf met een gratis proefles, zodat u daar meteen een goed beeld van heeft.

We maken gebruik van teksten en video’s. Net als tijdens het examen voor het vaarbewijs, waardoor u zich daar uitstekend op kunt voorbereiden. Bovendien kunt u onbeperkt oefenen met de stof, bijvoorbeeld totdat u examen kunt doen.

De cursus is beschikbaar voor het vaarbewijs 1 en 2:

  • Kosten online cursus deel 1: €0 bij aanschaf van onze videocursus
  • Kosten online cursus deel 2: €0 bij aanschaf van onze videocursus

Uiteraard zijn er in de beide cursussen examentrainingen beschikbaar, zodat u kunt oefenen voor het examen om het vaarbewijs te halen. En kiest u voor de cursus voor het vaarbewijs 2? Dan zijn ook de Bretonse plotter en de oefenkaarten inbegrepen, zodat u daarmee meteen aan de slag kunt. Die worden ook gebruikt tijdens het officiële examen, dus daar kunt u alvast aan wennen.

Onbeperkt oefenen met de online cursus

Vaarbewijs online

Met de online cursus voor het vaarbewijs kunt u onbeperkt oefenen, gedurende maximaal 6 weken. Maak de stof over het vaarbewijs online eigen en zorg er daarmee voor dat u met zelfvertrouwen naar het examen kunt gaan. U kunt de lessen eindeloos herhalen gedurende 6 weken, bijvoorbeeld om de onderdelen te oefenen die u nog niet goed onder de knie heeft.

Uiteraard zijn er vervolgens examentrainingen beschikbaar. U kunt oefenexamens voor het vaarbewijs maken, gewoon binnen de online cursus die we aanbieden.

Tip: de online cursus voor het vaarbewijs is helemaal compleet. U heeft er geen boeken bij nodig. Bovendien kunt u de lessen uitprinten, om daar aantekeningen op te maken.

Vaarbewijs halen: online cursus

Benieuwd naar de voordelen van onze online cursus voor het vaarbewijs?:

  • Up-to-date online cursus vaarbewijs 2024.
  • Complete cursus: geen boeken nodig.
  • Eenvoudig uitprinten voor aantekeningen.
  • Tips & trucs aan het eind van iedere les.
  • 6 lessen van +/- 2,5 uur. (vaarbewijs deel 2 – 8 lessen).
  • Onbeperkt lessen herhalen (totdat je geslaagd bent).
  • Examens oefenen zoals bij het officiële examen.
  • Inclusief telefonische/email ondersteuning met je persoonlijke leraar.

Enthousiast? Maak gebruik van de gratis proefles .
Of bestel de online cursus voor het vaarbewijs  en ga daar meteen mee aan de slag.