Home » Online-cursus marifonie | Het basiscertificaat

Online-cursus marifonie | Het basiscertificaat

Online cursus marifonie

Met de online-cursus  marifonie van Vaarschool Albatros kunt u zich  perfect  voorbereiden op het examen. Deze online-cursus bestaat uit 5 duidelijke videolessen. Zodra u de lessen heeft doorgenomen begint u aan de examentrainingen. U heeft geen boeken of cd nodig, alle lessen volgt u via de computer.
De lessen bestaan uit korte teksten en videofilms. Mocht u tijdens de online cursus marifonie nog inhoudelijke vragen over de cursus hebben? Geen enkel probleem, uw persoonlijke leraar kunt u elke dinsdag- en/of woensdagochtend  bellen. Of uiteraard uw vraag stellen per email. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passend antwoord te geven.

Wekelijks marifoonexamen

Sinds 2008 neemt Vaarschool Albatros  wekelijks examen af voor het basiscertificaat marifonie. Voor de datums zie: marifoonexamen. Meerdere keren per week kunt u namelijk bij ons terecht. Het grote voordeel daarvan is dat wij exact weten wat de examenvragen zijn.

Met het Basiscertificaat Marifonie mag je een marifoon of een maritieme Portofoon bedienen. Voor het basiscertificaat heb je geen praktijkexamen nodig.

Wij houden de kosten laag.

De kosten voor de cursus houden wij bewust laag. En waarom? De marifoon is namelijk hét veiligheidsmiddel op het water. Zodoende en om die reden is de drempel om je certificaat te halen laag. We kunnen de cursus dan ook inclusief het examen aanbieden voor slechts honderd negen en dertig euro. Het examen doet u dan uiteraard bij ons. Besluit u om de dagcursus marifonie te volgen, ook dat kan. Elke twee weken geven wij de marifooncursus en aan het einde van de cursusdag nemen we direct het examen af. Voordat je aan de cursusdag begint krijg je eerst de onlinecursus marifonie. Tijdens de cursusdag wordt alles herhaald en starten we fluitend aan het examen. De kosten voor dit geheel bedragen 221 Euro.

Voordelen onlinecursus marifonie

  • De actueel eisen van 2024 zijn erin verwerkt.
  • Je hebt geen boeken nodig
    (Uiteraard kun je ook ons losse cursusboek marifonie bestellen)
  • De cursus is ook te volgen op uw iPad
  • Onbeperkt toegang alle lessen kun je namelijk onbeperkt herhalen
  • Examens oefenen zoals tijdens het echte examen
  • Cursuskosten bedragen slechts € 92,50.
  • Het Marcom-B praktijkexamen nemen we zelf af.

Ja, ik ga voor de onlinecursus 

Ik wil meer weten over de dagcursus marifoon inclusief examen